iphone-12-pro max

iPhone 12 Pro Max Reparation

Har du tabt din iPhone 12 Pro Max? Eller har den fået en anden skade? Så bestil tid til reparation hos MobilSyn. Med vores 10+ års erfaring med iPhones og andre smartphones, kan vi med garanti hjælpe. Vores teknikere har oparbejdet en stor ekspertise, der – i kombination med vores særlige udstyr og gode reservedele – sikrer, at vi hurtigt kan løse problemet. Bestiller du din reparation i forvejen kan du undgå køen. Så står din tekniker klar med de nødvendige reservedele, så snart du indleverer din telefon i butikken.

Få en reparation af din iPhone hurtigt hos vores autoriserede teknikere. Hurtig kvalificeret reparation af din Smartphone, Tablet og Computer. Er din mobil blevet beskadiget, og leder du efter det bedste sted at få den repareret i Odense? Så er du kommet til det rigtige sted. MobilSyn har igennem 10 år repareret flere iPhones end stort set alle andre i Danmark. Det har vi gjort så godt, at vi 5 år i træk er blevet kåret til Danmarks bedste iPhone-værksted.

Reparation af iPhone 12 Mini skærm til en god pris med garanti. Vi giver garanti til alle vores reservedele. Udskiftning af Skærm eller batteri kan ske under 30 minutter.

Vores butik har specialiseret sig i at reparere iPhone bundkort, Macbook Pro / Macbook Air bundkort, Windows computerbundkort, udskiftning af Macbook Pro / Macbook Air skærm, batteri andre dele, så kom med dit, og vi får det til at køre den som nyt igen.

Hvis du ikke kan finde din enhed i vores liste, kan du kontakte os vedrørende en forespørgsel på en reparation eller udskiftning på din enhed, herefter vender vi tilbage til dig med en pris, reparationstid og evt. en leveringstid hvis varen ikke er på lager. Reparationstiden kan variere alt efter enhed og service. Hvis du er I tvivl eller har spørgsmål, kan du altid ringe ind til den nærmeste afdeling for at høre nærmere.

klik her

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.