Iphone

Apple reparation

Vi udfører hjælp til alle modeller på markedet.

Altid levering samme dag.

Vælg venligst din enhed Model.

Du kan typiske finde enhedens navn via. indstillinger – Om enheden – Navn/Model nr.

Vælg venligst din enhed Model.

Du kan typiske finde enhedens navn via. indstillinger – Om enheden – Navn/Model nr.

MobilSyn tilbyder reparationer og udskiftninger af alle Apple iPhone modeller.

Vi skifter bl.a. følgende:

  • Skærm reparation (2 forskellige kvaliteter)
  • Bagcover/bagglas
  • Batteri udskiftning
  • Laderstik udskiftning
  • Kamera udskiftning
  • Udskiftning af knapper (Home knap, Tænd/sluk knap, lyd knapper)
  • Udskiftning af mikrofon
  • Udskiftning af højtalere (Ørehøjtaler og musikhøjtaler)
H

er kan du finde de fleste Apple iPhone modeller vi tilbyder reparationer og udskiftninger til. De fleste reparationer klarer vi typisk indenfor 60 min, de mere komplekse reparationer og udskiftninger tager 1-2 dage.
Fandt du ikke din enhed? Hvis du ikke kan finde din enhed i vores liste, kan du kontakte os vedrørende en forespørgsel på en reparation eller udskiftning på din enhed, herefter vender vi tilbage til dig med en pris, reparationstid og evt. en leveringstid hvis varen ikke er på lager. Hos MobilSyn har vi flere års erfaring med reparation og udskiftning af Apple iPhone enheder i Odense. Vi har mestret både hardwaren og softwaren, så vi nemt kan hjælpe dig videre med din enhed, uanset om du har en smadret skærm, dødt batteri, knapper der ikke virker, eller et system der irriterer. Vores reservedele er af høj kvalitet, så du kan beholde den samme gode oplevelse af enten skærm, lyd eller batterilevetid. Reparationstiden kan variere alt efter enhed og service. Hvis du er I tvivl eller har spørgsmål, kan du altid ringe ind til den nærmeste afdeling for at høre nærmere.

Spørgsmål?

Kontakt butiken
Send en e-mail eller ring 32 20 24 24

Butik og værksted

mobilsyn logo

MobilSyn åbnede første gang for kunder tilbage i Juli 2013, dette var for at imødekomme den store efterspørgsel på smartphone, mobil, iPad og tablet reparationer i Odense. Dog ville vi også nedskære ventetiden på reparationer der på daværende tidspunkt tog flere dage, endda op til uger. Størstedelen af vores reparationer bliver udført indenfor 30-60 min, måske endda mindre. Ved større opgaver som, iPad og tablet reparationer som er sværere at udføre, bliver repareret indenfor 1-2 dage, alt efter aftale med kunden.

Kontakt

Kongensgade 19

5000 Odense

Tel: 32 20 24 24

CVR: 40633588

© Copyright – MobilSyn | designed and hosted by Webdesigner.af